Feng Shui

A térrendezés filozófiája

A Feng Shui egy évezredek óta működő filozófia, amelynek célja egy olyan környezet kialakítása, amelyben az ott élők, dolgozók harmóniába kerülnek

2002-ben ismerkedtem meg a térrendezés és a folytonos változás tanaival, a Feng Shui-al.Először csak a magam környezetében alkalmaztam és tapasztaltam meg működését. Majd úgy gondoltam, igazságtalan lennék másokkal, ha nem adnám át élethelyzetük jobbítása érdekében azt a tudást és tapasztalatot, amelynek én már birtokába kerültem.

Munkáimban a tér kialakításánál figyelembe veszem ennek az évezredek óta működő filozófiának az elveit. Amikor a megrendelőm nyitott a Feng Shui filozófiájára, akkor az ott élők vagy dolgozók asztrológiai vizsgálatának eredményeként rendezem a teret.

Ez az asztrológiai vizsgálat megmutatja, hogy az ott élő/dolgozó az ingatlan melyik területén kapja meg a legtöbb éltető energiát, hol jó neki a legtöbbet tartózkodnia a feltöltődéshez, eredményes munkához, sikerekhez az élet különböző területein.

Mindezt a megfelelő alaprajzi kialakítással, színválasztással a burkolatoknál, falszíneknél érjük el. Ehhez társul a bútorok megfelelő formájának, anyagának és a tér design-elemeinek megválasztása.

Hotel szoba Tűz életterületen

5elements app-2

Hotel lobby Föld 5 életterületen

5elements-lobby

Hotel szoba Fém életterületen

FB 5elements manager-2

Neoklasszicista boutique Fém életterületen

klasszicista-ruhauzlet-2-4

Hotel boutique Fém életterületen

Klasszicista-ruhauzlet-2

Szolgáltatás megrendelése

Ha szeretné felvenni velem a kapcsolatot, kérem adja meg adatait, vagy keressen telefonszámomon.